Ruby Creek Juni 2020

Via Marc van Daalen (Goudkorting) hebben wij de volgende informatie mogen ontvangen op persoonlijke titel. Wij kiezen er voor deze informatie beschikbaar te maken voor u, daar wij zelf niet instaat worden gesteld om met de heer Slavik te communiceren.

Ik (Marc van Daalen,) heb gisteren een lange tijd met Rob Slavik van Ruby Creek Resources Inc. gesproken en heb hem naar aanleiding van de update kerngegevens van hem gekregen;

1: dat hij verwacht in augustus te beginnen met de FGS leveringen (first in first out op basis van datum aankoop).

2: dat hij verwacht na begin van de productie in juli van de CIP Plant 300 ton tailings per dag te verwerken. Binnen 4 weken op 800 ton verwerking per dag zit en hij relatief snel op een niveau van 1200 ton per dag zal zitten om dat daarvoor bijna alle capaciteiten al op de minesite zijn.

3: hij, zoals aangegeven, dit jaar en volgend jaar alle FGS contracten te zullen hebben voltooid. 

4: hij wil als eerst de testresultaten zien wat er aan productie uit de CIP Plant komt alvorens nu al een leveringslijst te maken om daarna weer te moeten corrigeren.

5: hij betreurt de lange vertragingen dan ook ten zeerste.

Bovenstaande 5 punten zijn een kleine samenvatting van mijn gesprek ( Marc van Daalen) met Rob Slavik, tevens zal ik wat frequenter met hem gaan communiceren, zodat ik u wat vaker kan gaan informeren tijdens het productieproces en, ik hoop sneller dan verwacht, het leveringsschema waar wij allemaal met argusogen naar uitkijken aan jullie te kunnen presenteren.

Ook zijn er een aantal grote ondernemende klanten die dicht bij Ruby Creek Resources Inc. staan en dit ook kunnen bevestigen. Wij gaan ervan uit, net als u, op een goede afloop en over twee maanden zullen wij weten of Rob Slavik zijn woorden omzet in daden. 

We zijn er nog niet, maar we hopen, naar zeggen van Rob Slavik, dat er licht is aan het einde van de tunnel met alle tegenslagen die zij hebben gehad.

Verder is te melden dat de goudprijs behoorlijk gestegen is, maar dat is een voordeel natuurlijk als we het goud in handen hebben.

Wij zijn altijd bereikbaar, maar het kan zijn dat we u terug moeten bellen, omdat wij begrijpen dat er vragen zullen zijn en dat de telefoon bezet is. Graag een mail met een terugbel verzoek naar info@goudkantoor.com 

Graag wil GIE, benadrukken dat wij als salesagent hebben opgetreden (op basis van commissie) en niet verantwoordelijk zijn voor de leveringen, wat meerdere malen bevestigd is door Ruby Creek Resources Inc. bij monde van haar CEO Rob Slavik. 

Scroll to Top