Ruby Creek Aug 2020

Het heeft even geduurd, maar 300 ton erts per dag was het doel om door de CIP plant te laten verwerken en dat lijkt nu waarheid te worden. De grote pomp die door de Covid19 lockdown in Zuid Afrika was blijven
staan is nu in Tanzania aangekomen. Dit betekent dat de begin productiecapaciteit van 300 ton erts er nu eindelijk is en verwerkt kan worden door de CIP plant.

Rob Slavik heeft beloofd dat hij met een nieuwsbrief komt. Ik ben mij ervan bewust dat het lang duurt en ik heb er alles aan gedaan om deze boven water te krijgen. Helaas is Rob Slavik heel erg druk en op een of andere manier krijgt hij deze niet uit zijn handen. Helaas is dit een probleem wat ik vaker met Rob Slavik heb meegemaakt.

Rob Slavik kan vanwege Covid19 niet naar Tanzania. Gelukkig draait de mijn gewoon door zonder dat Rob Slavik daar is. Het management wordt gedaan door een van de grotere mijnbouw exploitatiebedrijven van
Tanzania. In de komende week wordt de nieuwe pomp geïnstalleerd en wordt er proef mee gedraaid.

Ik kan geen uitspraak doen wanneer de leveringen beginnen. Rob Slavik heeft aangegeven dat dit eind september van dit jaar van start zal gaan. Ik heb hier helaas geen invloed op. Het management moet het doen
en ik heb geen invloed op het management helaas.

Ik ben het dus met de klanten eens dat het de spuigaten uit loopt wat betreft de communicatie. Ik weet dat ook Rob Slavik onder een enorme druk staat en dat dat er misschien toe leidt dat hij niet geheel vrij
kan communiceren. Ik kan ook niets anders dan afwachten wat er gaat gebeuren, maar ik verwacht dat er deze week een update inclusief foto’s voor u alle beschikbaar is.

Alle informatie die in deze brief staat wat betreft de productie van de mijn in Tanzania is door meerdere contactpersonen bevestigd. Er zijn een aantal hele grote klanten die dicht bij het vuur zitten en alle stappen die er gezet worden nauwkeurig volgen. Deze groep van investeerders heeft dezelfde informatie aan mij verstrekt als die ik van Rob Slavik te horen heb gekregen. Ik ben vol goede moed en vertrouwen dat de leveringen zeer binnenkort op gang gebracht gaan worden.

Met vriendelijke groet,

Marc van Daalen

Scroll to Top

We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring te optimaliseren. Door verder te gaan op onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.