Soms zijn mensen monomaan bezig, soms jarenlang. Ze gaan er dan ook vaak vanuit dat ze het allemaal wel weten en dat de wereld niet verandert. Het blijven dezelfde inzichten en standpunten. Is dit erg? Helemaal niet, je leert met deze mensen omgaan en respecteert ze om waar ze voor staan. Het kunnen goede vrienden zijn. Iedereen heeft zulke mensen in zijn kring. Soms ben je ze ontgroeid maar ga je regelmatig langs, hoor je dezelfde verhalen en haal je zelf verhalen op van 20 jaar terug,  omdat het vertrouwd voelt en gezellig is. Soms geloven vrienden in dingen die jij allang op een andere manier ervaren hebt.

Voorbeelden, 9-11, Covid 19 en de WHO, de onschuldige WEF, de democratie etc. iedereen mag zijn eigen mening hebben. Op dit moment lekker actueel stikstof en CO2 en het klimaat probleem. Zijn het gecreëerde problemen of niet? Bestaat het probleem eigenlijk wel? Leuke uitdaging, in Nederland willen we de huizen van het gas af. Laten we zeggen dat je een huis van 1920 hebt wat fors bemeten is. Ga dan maar uit van 200.000 euro. Gaat het werken, dat weet niemand. Maar je moet het wel doen want het is straks 2026 verplicht een warmtepomp te nemen als je je ketel moet vervangen. In de tussentijd wordt er veel subsidie gegeven zo‘n 200.000 euro per huis, wat het opbrengt weet niemand. Dat is ook niet van belang want degene die de regelingen bedenken betalen het niet zelf, dat zou de belastingbetaler moeten doen. Ondertussen heeft de overheid er de afgelopen 3 jaar voor gezorgd dat de belastingopbrengsten zijn opgedroogd want iedereen moest thuis zijn en binnen zitten. Er was zelfs een echte avondklok want dat helpt tegen het virus, u weet nog wel het virus van de WHO dat wakker werd om 21.00 uur. Ja u gelooft wel meer. Hadden we er last van? Eigenlijk niet want normale mensen hangen meestal voor de buis of zitten achter Twitter om hun woede te uiten. Hoe zat het nu met 9/11? Er zijn mensen, die niet verder kijken dan hun eigen krant. Die krant schrijft er al lang niet meer over. Als je deze mensen dan vraagt hoe het met Gebouw 7 zit, kijken ze je aan als een botsautootje. Ondertussen heb je geleerd er met deze vriend niet over door te gaan,  hij is een gelover en je wilt hem niet kwijt. Gebouw nummer 7 kun je wel bespreken met de club die in jouw bubbel zit.

Even de feiten zoals ik de feiten zie en u hoeft het er niet mee eens te zijn, u bent altijd welkom.

In Nederland hebben we een rechtstaat die zeker als het om strafrecht gaat niet meer voldoet, voor alle partijen niet. De reden is dat er voor alle partijen (6) niet genoeg geld ter beschikking wordt gesteld om goed te functioneren, onderzoek te doen en een goede verdediging op poten te zetten. Het gevolg: alle partijen zijn ontevreden.

CO2, ach de bomen groeien tot in de hemel, hoe kan CO2 nu niet goed zijn, zelfs de oprichter van Green Peace ziet er de logica niet van in. Maar het is wel handig als argument om mensen in openlucht gevangenissen neer te zetten onder het mom van het milieu. Auto’s afpakken, vrijheid afpakken en energie onder het mom van CO2, is gevaarlijk. CO2 gaat de hele wereld over. Er worden elke maand 2 nieuwe kolencentrales opgeleverd in China. Maar in Europa moet de diesel afgeschaft worden. Lachen gieren brullen en er zijn genoeg idioten die achter Timmermans aanlopen. Is dat erg? welnee het is leuk om af te wachten hoelang het nog goed gaat in Nederland.

Nederland is overigens ook het enige land dat zoveel asielzoekers cq gelukzoekers binnenhaalt. Alleen tijdens de verkiezingen zeggen sommige partijen dat ze nu echt paal en perk willen stellen. Zoals ze dat altijd doen en de meeste mensen geloven dat omdat ze niet willen kijken of het klopt. Of omdat ze uit gewoonte nu eenmaal op dezelfde partij stemmen.

Covid en de prikjes, was het voorop gezet? was de campagne goed in elkaar gezet? Ik denk van wel, als je zoveel landen tegelijk hetzelfde kan laten doen en top psychologen aan het werk zet om een wereldwijde psyop volgens het boekje te starten heb je het goed gedaan. Follow The Money, wie werden er beter van? Bill Gates liet de WHO zijn ‘vaccins’ verkopen en zijn vriend Tedros deed het vuile werk voor hem. Chapeau Bill Gates, I love it when a plan comes together, waar kent u dat van? Zijn de vaccins veilig en moest je nu echt je mouw opstropen voor de vrijheid zoals Erica Terpstra adviseerde? ik weet het niet. Zijn er goede kanten aan het gevaccineerd zijn tegen Covid? Jawel je kunt op vakantie naar Florida bijvoorbeeld.

Fuck the EU, wie zei dat in 2014, weet u het nog? Het maakt niet uit, we zien het gevolg in de Oekraïne en dat is op zich best aardig als we de FTM weer doen. De miljarden gaan alle kanten op, niemand kijkt er naar en iedereen vult zijn zakken. Helaas kan mijn vriend Victor Boutsen niet meer meedoen. Die is belazerd door de CIA, hij had eerder moeten stoppen net zoals Pablo Escobar of Noriëga, maar ja je denkt altijd nog een keertje. Victoria heeft het beter voor elkaar en heeft haar zin. Weliswaar 4 jaar later dan haar bedoeling maar het Neo Con beleid wordt nu tenminste uitgevoerd en de duitsers doen lekker mee. Heeft u een idee wie de Nord Stream 1 en 2 hebben opgeblazen. Zullen de Duitsers hebben meegewerkt? Wat denkt u? U vraagt wat ik denk, ja hoor die hebben zelfs een digitaal oogje in het zeil gehouden op 20 km afstand. Het gevolg is dat Duitsland ophoudt financieel nog te bestaan. Zonder gas geen economie van belang dus er komt honger in Duitsland. Mijn gedachten u hoeft het er niet mee eens te zijn. De bedrijven rennen en masse weg naar China. U weet wel waar er geen CO2 probleem is. Er is straks geen werk meer, zeker niet voor de hoeveelheid Duitsers die er nu nog zijn. Gelukkig wordt dat probleem opgelost.

Nog even stikstof. Stikstof zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld bossen krijgt in plaats van zandvlaktes al dan niet met heide daaromheen. Is dat erg? ik denk van niet. Maar we hebben natuurlijk ook drie 15  minuten steden nodig en dat kan niet als die boeren in de weg staan dus weg ermee. Creëer een niet bestaand probleem, dwing mensen tot wanhoop, ga onderhandelen en als ze daar in tuinen heb je ze murph en ga je naar de overwinning. Ben ik nou zo slim? nee hoor dat hebben hele knappe psychologen bedacht.

De banken hebben het ook moeilijk, door de inflatie vertellen de centrale banken dat ze de rente verhogen omdat daardoor de inflatie zou dalen. Dat zou grappig zijn maar helaas is dat niet zo, de inflatie die wij nu hebben is een inflatie die voortkomt door gebrek aan aanbod. Dat is kunstmatig zo maar het is nu eenmaal zo en degene die er wat aan kunnen doen komt dat heel goed uit. Het volk begrijpt het toch niet dus die geloven nog steeds hun Keniaanse praatje omdat ze vergeten zijn dat er drie soorten inflatie zijn. Gevolg, de rente stijgt, de waarde van obligaties daalt, de kredietwaardigheid van de banken daalt ook (die hebben de staatsobligaties in hun bezit) dus vallen de banken om omdat ze geen euro of dollar meer in de kas hebben. Vergeet niet in de VS hoeven de banken 0 reserves aan te houden en niet 10 procent zoals vroeger. Kleine bankjes worden door de propaganda in de problemen gebracht en mensen trekken massaal hun geld weg bij de kleine banken. Dat heeft als voordeel dat het geld geconcentreerd wordt bij de grote banken. Op het moment dat de leiding dan op de knop wil drukken heb je alles onder controle en kun je de dollars bij de gewone banken omzetten naar de digitale euro. Twee vliegen in een klap, je hebt de hele bevolking onder controle en je bent van de banken en pensioenfondsen af. Die laatste zijn sowieso technisch failliet. Daarnaast kun je natuurlijk nog even echt gratis geld kopen. Het enige geld is goud de rest is krediet. Dat heb ik niet bedacht maar dat heeft JP Morgen bedacht. U weet wel de man die de grootste bank van de wereld heeft neergezet. De centrale banken kopen op dit moment goud, ze hebben de laatste 10 jaar niet zoveel goud verdiend. Waar kopen ze dat mee, precies met geld (FIAT Currency, dollar, euro) dat is helemaal fantastisch. Waarom zult u zeggen, welnu het kost ze niets want ze creëren het zelf door gewoon tijdens de koffie even de 000 en 111 op het scherm in te toetsen. Zo makkelijk is het, dat is geweldig, ik zou hetzelfde doen. Iets kost je niets om te maken: de euro en dollar en je koopt er echt goud voor terug waar mensen echt voor gewerkt hebben. Hoe leuk is dat.

Ondertussen kunnen wij genieten van de beelden in Frankrijk waar de ene kant van Frankrijk de andere kant van Frankrijk in elkaar mept en degene die het heeft veroorzaakt lekker eet op zijn paleis en nergens last van heeft. We gaan het mee maken. Voorlopig heeft BBB (Build Back Better geloof ik) gewonnen in Nederland.

Weet u wat het leukst is, de EU die zoveel knappe koppen heeft en ziet dat de prijs van het aardgas zo hoog wordt dat het niet betaalbaar is voor producenten om kunstmest te produceren, komen niet op het idee om de producten een subsidie te geven om het wel in de EU te produceren. Gevolg geen kunstmest deze winter gemaakt. Gevolg de boeren gaan het niet kopen en gaan het niet gebruiken. Wat gebeurt er dus? voedsel tekorten omdat het niet gezaaid is. Is dat erg? ik weet het niet want denkt u nu echt dat de mensen zoals Timmermans dat niet weten. Welja maar u komt er wel achter wat dat betekent als het zover is. Ik hoop dat u uw eigen groentetuin heeft en heel veel in de diepvries. Zo niet gaat u via de vrienden van Timmermans of dood of gaat u lekker meelworm broodjes, krekel vlaaien en andere heerlijkheden eten. Niet waar zegt u? Nou vraag het eens aan een echt landbouwer zou ik zeggen die heeft u wel in de familie en zo niet kent u wel een landbouwer via iemand anders. Waarom Timmermans  en consorten dit doen, ze willen hun doel bereiken. Nee ik ga niet zeggen wat dat doel is want dan word ik een complot denker. Ik zei namelijk ook in 2020 dat er een digitaal paspoort met al uw gegevens zou komen. Daar heb ik ook ongelijk in gekregen toch?

Scroll to Top

We gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren.

Onze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring te optimaliseren. Door verder te gaan op onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.